Biologique Recherche
Mester Kozmetikus Budapest

Zsidro szalon Street, 12345 Berlin

EN   HUN

Üdvözöllek

Professzionális kozmetikai szolgáltatások
Hatékony, személyre szabott kezelések
 

Kezelések

"VIP O2"
Oxigenizáló
Kezelés

"Soin et Lissant"
Ránctalanító Lifting
Kezelés

"Second Peau"
Második Bőr
Kezelés

"Acides de Fruit"
Gyümölcssavas Hámlasztó Kezelés

"MC 110"
Megújító
Arckezelés

"Lift CVS"
Lifting
Kezelés

Maász Erika - Biologique Recherche
Mester Kozmetikus Budapest

Gyerekkorom óta vonz a szépség, igényesség és a maximalizmus. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy a szakmámat “szerelemből” választottam. 1992-ben a gimnázium után végeztem a Dallos Ida kozmetikusképzőben Budapesten. Majd egy évvel később 1993-ban mestervizsgát tettem. Ez a szerelem még 28 év után is jelen van az életemben. Minden nap lelkesedéssel, szeretettel, és örömmel végzem a munkámat, ami örömet és megelégedést hoz a vendégeimnek is. 2004 óta a Zsidró szalonban dolgozom.

Számos továbbképzésen vettem részt az elmúlt 28 évben és rengeteg újdonsággal, technikai eszközzel és eljárással ismerkedtem meg. Sok termékkel dolgoztam de főképpen a Guinot-ot és a Biologique Recherche-t emelem ki. Biologique Recherche tanulmányaimat 2019-ben kezdtem el. Elméletből és szakmai gyakorlatból sikeres vizsgát tettem Párizsban 2019-ben és 2020-ban. 

Minden érdekelt és érdekel a mai napig, ami a szépségápolással, a bőr megújulásával, regenerálásával, fiatalításával van kapcsolatban. A 21. században a sikerhez hozzátartozik a jólápoltság, a szépség, az energikusság. Mindezek azonban nem csak a fiatalok kiváltságai. A ragyogó, életteli bőr magabiztosságot, önbizalmat ad minden életkorban. A szépség számomra ebben rejlik.

Maász Erika

Mester Kozmetikus

Miért Válassz Engem?

28 Év
Tapasztalat

Forradalmi
Technológia

Legmagasabb
Minőség

Természetes & Nyers
Összetevők

Biológialiag
Aktív Formulák

Egyedi
Kezelések

Foglalj Időpontot!

Foglalj Időpontot!