Boloqique Recherche

Zsidro szalon Street, 12345 Berlin

EN   HUN

Történetünk

Biologique Recherche a francia bőrápolás fellegvára, jelszavai: kiválóság, minőség, szakértelem és szenvedély.

Az Allouche család egy párizsi kutatólaboratóriumban készítette. Yvan, Josette és Philippe Allouche, biológus, gyógytornász és klinikai orvos kombinálta tudását és szenvedélyét, hogy egy egyedülálló és forradalmi oldalt írjon a bőrápolás történelemkönyvébe.

Kezdetek

Amikor a cég megalakult, több mint negyven évvel ezelőtt, kutatási és fejlesztési laboratóriumként működött, amelynek egyetlen feladata az volt, hogy készítményeket fejlesszen szakemberek számára, akik elégedetlenek voltak a piacon jelen lévő termékekkel.

Biológiailag aktív és koncentrált összetételű receptjeink, egy testreszabott megközelítéssel kombinálva azt jelentik, hogy a Biologique Recherche kizárólag professzionális bőrklinikákon és intézményeken keresztül érhető el, biztosítva az Ön számára egy igazán testreszabott bőrápolási receptet.

Termékeink Alapelvei

Biologique Recherche szilárd alapelvekel rendelkezik a termékek készítésével kapcsolatban, melyek a következő sajátoságokkal rendelkeznek.

 

Magas koncentrációjú vitamin, ásványi, botanikai, tengeri és biológiai kivonatok.

Mesterséges illatanyag mentesség a készítmények integritásának megőrzése és a reakciók esélyének csökkentése érdekében.

Hideg készítési folyamat a nyers összetevők integritásának és szerkezetének megőrzése és tiszteletben tartása érdekében. A hőkezelési módszerek megsemmisíthetik az összetevők antioxidáns, vitamin vagy biológiai értékét.

A Biologique Recherche mindig a rendelkezésre álló legmagasabb minőséget választja.

Az azonnali és drámai eredmények elérése érdekében az átalakító arcgéppel szinergetikusan együttműködő termékek.

A Szenvedélyünk

A Biologique Recherche-nél a bőrt mindennél jobban tiszteljük. A termékeket egy csoport orvos fogalmazza meg és Yvan Allouche biológus készíti. A Biologique Recherche termékek lényege és szellemisége mindig is az eredetiség és harmónia volt.

Hiszünk abban hogy az epidermisz központi szerepet játszik a bőrápolásban. A külső réteg mely közvetlen kapcsolatban van a világgal a bőr minden más alkotóelemét befolyásolja. A bőrhámod testreszabott termékeket és kezeléseket igényel egy pontos rituálé szerint.

„Egyszerűen fogalmazva: a bőrünket egy házhoz hasonlíthatjuk. Ha a tetővel gondok vannak és nem képes garantálni a külső elemek elleni védelmet, akkor a belső terekben minden feszültségnek és sebezhetőségnek van kiszolgáltatva "

Dr. Phillipe Allouche

Kutatás, innováció és termékfejlesztés vezetője.

Foglalj Időpontot!

Foglalj Időpontot!