Kezelések

Zsidro Szalon Andrássy út 17., Budapest, 1061

EN   HUN

Arc Kezelések

Biologique Recherche Módszertana a rendkívül hatékony, innovatív termékek és az egyedülálló, személyre szabott kezelési eljárás több, mint 40 éves tapasztalatára épül.

A termékek aktív növényi, biológiai és tengeri összetevők magas koncentrációját tartalmazzák és mentesek minden mesterséges illatanyagtól. A személyre szabott kezelések – melyek mind nőkre, mind férfiakra alkalmazhatók – a Skin Instant egyéni bőrdiagnosztikai vizsgálat kiértékelése után kezdődnek.

A Biologique Recherche francia kozmetikai cég termékei és kezelési metodikái nem hasonlíthatóak más kozmetikai márkák ismert rendszereihez. Fő megközelítési módszerük a kezelendő bőr épp aktuális állapota, az ún. „aktuális bőrállag” (Skin Instant) és erre célzottan, személyre szabott, egyéni kezeléseket, illetve termékeket kínálnak.

Másik különlegességük a természetesen biológiai tisztaságú, komoly biotechnológiai és orvosi kutatások alapján megkomponált termékek összetevői, melyek a legkorszerűbb begyűjtési és gyártási technológiák alapján átörökítik az egyes szárazföldi és tengeri növények génállományát. Így a legtöbb termékük növényi őssejt terápiát kínál.

A kezelési metodikák és a különböző masszázs technikák is személyre szabottak, mintegy “újraszoborítva” a kezelt bőrfelületet.

Soin et Lissant

Ránctalanító Lifting Kezelés

Intenzív ránctalanítókezelés, a bőr sűrűségének javítása és az arc kontúrjainak modellezése, azon módszeren alapul, hogy erősen koncentrált hatóanyagokat alkalmaz mélyen hidratáló, elasztikus hatású, javítja a bőr szerkezetét, és megnyugtatja az összes irritációt és bőrpírt. Tökéletes esztétikai beavatkozás és plasztikai műtét után.

Kezelés lépései & eredményei

 • Segíti az epidermisz természetes védőrendszerének stimulálását, amelynek köszönhetően a bőr fiatal marad.
 • Kiegyenlíti a vékony vonalakat és a ráncokat.
 • Lágyítja és megnyugtatja a bőrt.
 • Igazítja az arcszínt. Hidratálja az epidermisz felső rétegeit.
 • Kiváló stresszellenes kezelés, amely csökkenti az idő múlását.
 • Regeneráló kezelés orvosi beavatkozás után, például dermabrázió, lézer, kémiai hámlás.
 • A kezelést az ügyfél bőrfelépítéséhez és az arc különböző részeihez igazítják.
 • A hidratált és megújult bőr gyönyörűen ragyog.

Aktív Összetevők

Koi Squash kivonat

Segít csökkenteni a bőrreakciókat.

Omega-3 and omega-6 (NKT) complex

Visszaállítja a bőrfunkciók egyensúlyát az esszenciális zsírsavak egyensúlyának megteremtésével. A sejtmembrán alapvető alkotóelemei és az epidermisz intracelluláris kötőanyaga, az NKT elősegítik a hatóanyagok jobb felszívódását.

Hialuronsav

Hialuronsav A bőr természetes alkotóeleme, erős folyadék-visszatartási tulajdonságai miatt segít megelőzni az epidermisz kiszáradását.

Selyemfehérjék

Védi és simítsa a bőrt. Segíti a víz párolgásának megakadályozását.

Biologique Recherche növényi komplex

A különféle növények szinergiája számos funkcióval bír (stimuláló, hidratáló, védő, a szabad gyökök elleni védelem).

Természetes aminosavak (elválasztva a tejfehérjéktől)

Gazdagítják a bőr természetes hidratáló képességét. Könnyen felszívódnak, hozzájárulnak a bőr savas egyensúlyának fenntartásához és növelik a bőr külső tényezők elleni védelmét.

Second Peau

Második Bőr Kezelés

Az orvosi technikák által iinspirált MÁSODIK BŐR Biologique Recherche kezelés azonnal egy "második, új bőr" hatását kelti, látható megújulást és feszesítő hatást okoz.

Kezelés lépései & eredményei

A Második Bőr kezelés egy teljesen új orvosi technikák által inspirált és innovatív módszer a ráncok kisimítására, és alternatívája a ránctalanító kezeléseknek. Nem invazív eljárás, amely „második, új bőr” hatást fejt ki, formálja a kontúrokat, és nem egy mesterséges maszk hatását kelti. A Kezelés láthatóan felemeli a bőrt és kiküszöböli az öregedés látható jeleit, erősen regenerál, növeli a bőr szilárdságát és sűrűségét a kollagén szintézisének stimulálásával, és csökkenti a ráncok számát és mélységét. Az eljárás orvosi hialuronsavat használ. Ez egy tiszta anyag, nagyon kis tömeggel, 40-szer nagyobb koncentrációval, mint a hagyományos kozmetikumokban.
Az eljárás során speciális tapaszt használnak, amelyek 80% hialuronsavból és erős javító tulajdonságokkal rendelkező szérumból állnak. Előállításuk során a Biologique Recherche laboratórium innovatív módszert használt a hialuronsav nanoszálak előállítására. Így jött létre és fejlesztették ki az első kozmetikai maszkot az elektrovarró módszernek köszönhetően.


A kezelés hatása az első kezelés után látható.

Aktív Összetevők

Hialuronsav

A nátrium-hialuronát a glikozaminoglikán csoportból (GAG) származó poliszacharid. A kollagénnel, elasztinnal és proteoglikánokkal együtt kötőszövetet képez. Fiziológiai szempontból a dermisz a bőr különböző funkcióit (epidermisz, dermisz, bőr alatti szövet) szabályozza, ideértve a hidratáció szintjét. A hialuronsav kapcsolódik ehhez a folyamathoz, mivel egyedülálló képességgel rendelkezik a víz visszatartására. Mint egy valódi "molekuláris szivacs", ez 1000-szer annyi vizet szív fel, mint a súlya. A hialuronsav lelassítja az öregedési folyamatot, mivel a kollagénszálak lefedésével az oldható kollagént oldhatatlanná változtatja. Helyileg alkalmazva rugalmas fóliát hoz létre a bőrön, felhalmozódik a víz, és ezáltal segít fenntartani a szaruhártya megfelelő hidratációját, páratartalomtól függetlenül

Acides de Fruit

Gyümölcssavas Hámlasztó Kezelés

Ez a kezelés több gyümölcssav erejét használja a bőr hámlásához és hidratálásához. Lágyítja és tonizálja az epidermiszt, miközben halványtja a pigmentfoltokat. Az ügyfelek észreveszik, hogy a finom vonalak és a ráncok csökkennek és kisimulnak.

Kezelés lépései & eredményei

 • Megtisztítja és lehetővé teszi az epidermisz erősebb hámlását.
 • Finomítja a bőrt.
 • Lágyítja és tonizálja az epidermiszt.
 • Kihalványítja a pigmentfoltokat.
 • Kisimítja és csökkenti a finom vonalakat és a ráncokat.
 • A természetes hidratáló tényező beépítésével csökkenti a gyümölcs savak által okozott ingerlékenységet.
 • Intenzív bőrápolás, amely megújítja az epidermiszt.
 • Új bőr elérése, még a vastagabb bőrfelület számára is.
 • Simább, puhább és vékonyabb bőr.

Aktív Összetevők

Tejsav, szalicilsav, AHA gyümölcssav-komplex

Hámlasztó és simító összetevők

MC 110

Megújító Arckezelés

Intenzív kezelés, amely csökkenti a ráncokat és a vonalakat, egy eredeti masszázson alapul, és az arc körvonalait modellező mozgásokat ötvözi az innovatív módszerrel, amelyben kitöltő, hidratáló hatású hatóanyagokat alkalmaznak, láthatóan javítva a bőr feszültségét és hidratációját. Kiváló a szem környékének ápolására.

Kezelés lépései & eredményei

 • Kitölti és csökkenti a vékony vonalak és ráncok megjelenését.
 • Rögzíti és hidratálja.
 • Tisztítja és hámlasztja a bőr felületét.
 • Eredeti kezelés, amely kitölti a ráncokat.
 • A bőrfelület szabálytalanságai, beleértve a vékony vonalokat is, láthatóan csökkennek.
 • Az arc teljesebbnek látszik, és az ovális visszanyeri korábbi alakját.
 • A bőr simábbá és fiatalabbá válik.

Aktív Összetevők

Fitoplankton és ásványi anyagok kivonata

A tiszta, mély és hideg vizekben gyűjtött mikroorganizmusok képesek alkalmazkodni a szélsőséges körülményekhez. Energizáló hatásúak, serkenti az epidermiszt.

Bojtorfa kivonat

Gazdag tanninban és ásványi sókban gazdagítja a bőrt.

Tejsav

Hámlasztó és bőrpuhító tejsav amely az AHA (alfa-hidroxi-savak) csoportjába tartozik, amelyet a bőr nagyon jól tolerál, mivel természetesen jelen van benne. Az AHA-k képesek az epidermisben levő keratint aminosavakká feldolgozni, amelyek nélkülözhetetlenek a bőr hidratáló tényezőjének és biztosítják annak rugalmasságát.

Wit. PP

Védi a DNS megújulási mechanizmusait, hozzájárul a glikozidok és lipidek elégetéséhez, amely biztosítja a sejtek számára a szükséges energiát. Ezek a vitaminok segítik az epidermisz újjáépítését.

Lift CVS

Lifting Kezelés

Az izom- és kötőszöveti masszázs alapja az arckontúr izom- és kötőszövet-masszázsának modellezése. Hatóanyagokat használ, hámlasztó, simító, fényes és kiegyenlítő hatással. Stimulálja a kollagén- és elasztinszálak szintézisét.

Kezelés lépései & eredményei

 • Mechanikusan hámlaszt.
 • Kisimítja és javítja a bőr textúráját.
 • Bezárja a pórusokat.
 • Serkenti az epidermisz megújulását.
 • Rögzíti, meghúzza és erősíti a bőrt.
 • Egy igazi face lift 45 perc alatt.
 • Megújító, ragyogó és simító bőr kezelés.

Aktív Összetevők

Selyemfehérje

Gazdag glikoproteinekben modellező hatásuk van, és védő réteget hoznak létre a bőr felületén, megakadályozva annak kiszáradását.

Hialuronsav

A hialuronsav a bőr nélkülözhetetlen alkotóeleme, kiváló vízvisszatartási tulajdonságokkal rendelkezik, hidratálja, meghosszabbítja az epidermisz természetes fiatalságát.

Sóska kivonat

Tanninokban gazdag, tisztítja a bőrt, antioxidáns hatással rendelkezik és megakadályozza a bőr öregedését. Világosító tulajdonságokkal is rendelkezik.

Myrtle kivonat

A benne található tannin összehúzó és tisztító tulajdonságokat ad. Nyugtatja és felgyorsítja a stresszes bőr egyensúlyának visszatérését.

Myrrh kivonat

Nyugtatja és megújítja, kiegyensúlyozza az algák hámlasztó tulajdonságait.

Diatonikus algapor

Mikroszkopikus, sómentes, szemcsés és hámlasztó algák. Óvatosan kiszáradja a bőrt és távolítsa el a szennyeződéseket.

Aminosav komplex

Erősíti a bőr külső tényezők elleni védelmét. A szabad aminosavak a természetes hidratáló tényező részét képezik. Az aminosav-komplex jelenléte kompenzálja a szabad aminosavak veszteségét a hámlás során.

VIP O2

Oxigenizáló Kezelés

Ez az exklúzív oxigénellátó és kiegyensúlyozó rituálé a mikrohámlás, az oxigénellátás és a bioenergia masszázsok tökéletes kombinációját tartalmazza. Csodálatos jó közérzetet és kikapcsolódást biztosít, valamint oxigén dússá teszi a hámot, ellazítja az arcodat, és ragyogni fogsz az egészségtől.

Kezelés lépései & eredményei

 • Összehúzza a pórusokat.
 • Fokozza az epidermisz regenerációját és újjáélesztését.
 • Világosítja és egységesíti az arcszínt.
 • Intenzív módon hidratálja az epidermisz felső rétegeit.
 • Lágyítja és simítja a bőrt.
 • Ez a frissítő szennyezés elleni kezelés szépséget lehel a bőrödbe.
 • Ettől a kezeléstől az arcbőröd egészséges, újjáéledt és világosabb lesz.

Aktív Összetevők

Hialuronsav

A hialuronsav a bőrben természetesen megtalálható hidratáló alkotóelem. Zselatin állagú és tápanyagokat szolgáltat a sejtek számára. Az életkorral a bőrben csökken a mennyisége. Ennek oka a szabad gyökök jelenléte a testben, amelyeket például napsugárzás és légszennyezés okoz. A hialuronsav nagy mennyiségű vizet képes felszívni, súlyának több mint ezerszeresét. Ezen tulajdonsága miatt előszeretettel használják kozmetikai termékekben. A bőrön egy rugalmas filmet hoz létre, amely lehetővé teszi a bőr pótlását. Segíti a stratum corneumot, hogy a lehető legtöbb vízet felhalmozhasson.

NMF

A bőr keratózisában, a faggyúmirigyek szekréciójában és az izzadás során képződik. Az a képessége, hogy köti és megtartja a vizet a szaruhártyában, lehetővé teszi a megfelelő hidratációt, ezáltal egészséges és friss megjelenést biztosítva. Ha ez nem elég, a bőr durva lesz, megereszkedett és a ráncok sokkal gyorsabban kialakulnak rajta.

Kaolin (fehér agyag)

A kaolin egy nedvszívó tulajdonságú agyag, amelyet gyakran használnak a száraz és érzékeny bőr ápolására. Regenerálja a sejteket, mikro hámlást elősegítő, és remineralizálja az epidermiszt. Ez a legenyhébb agyag, ezért érzékeny bőrön is alkalmazható. Gyógyító és fertőtlenítő tulajdonságai nagyon hasznosak az irritált bőr kezelésében.

Perfluordekalin

Kiváló oxigénhordozó, oxigénellátást az erek összehúzódásával éri el.

Biosiarka

Antibakteriális és gombaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, tisztítja és szűkíti a pórusokat, gyógyítja a gyulladást és megakadályozza azok megismétlődését, helyreállítja a bőr megfelelő pH-ját.

Tengeri elasztin

Könnyen behatol a bőrbe, befolyásolja annak rugalmasságát. Kisimítja a ráncokat, regenerálja és javítja a bőr vitalitását. Ellensúlyozza a környezeti tényezők káros hatásait.

Foglalj Időpontot!

Foglalj Időpontot!